Warning: Undefined property: Wp_Custom_Register_Login_Loader::$shortcodes in /customers/2/7/b/kulturkaravane.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-custom-register-login/includes/class-wp-custom-register-login-loader.php on line 96 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/7/b/kulturkaravane.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-custom-register-login/includes/class-wp-custom-register-login-loader.php:96) in /customers/2/7/b/kulturkaravane.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 605 Kulturkaravanen i Svenstrup - Hverdagens små historier - Kulturkaravane Nord 2020
Hvor Svenstrup Bibliotek, Godthåbsvej 14 D, 9230 Svenstrup
Hvornår mandag d. 4. til søndag d. 10. juni kl. 8-20 – dog undtaget Grundlovsdag 5. juni
Tilføj til kalender 11/05/2019 19:00:00 Europe/Copenhagen Hverdagens små historier Godnat, sagde katten Svenstrup Bibliotek, Godthåbsvej 14 D, 9230 Svenstrup
Hvad Hverdagens små historier
Om Godnat, sagde katten

I hele Kulturkaravaneugen har kommunens børn også mulighed for at komme på besøg på Svenstrup Bibliotek og opleve ”Godnat, sagde katten”, en legekulisse baseret på bogen, som alle kommunens børnehaver syd for fjorden har fået et eksemplar af til oplæsning. Bogen er skrevet af Glenn Ringtved, der stammer fra Hjørring og Rasmus Bregnhøi har illustreret. Det er en fortælling om en far, der skal putte sin dreng og finder på sine egne godnathistorier, der viser sig at være så uhyggelige at drengen alligevel ender med ikke at sove i sin egen seng. En hverdagssituation, som alle børnefamilier kender til.

 

Børnene får bogen læst højt i deres børnehave og vil kunne fortælle historien videre og lege den sammen med andre børn eller deres forældre og bedsteforældre ved at klæde sig ud som bogens roller. Der følger nemlig flotte dragter med kulissen på Svenstrup Bibliotek.

 

Når Kulturkaravanen bevæger sig videre til rutens næste kommune, følger kulissen med, og derved vil ”Godnat, sagde katten” blive fortalt fra den ene kommune til den næste, og således blive en fælles, regional fortælling for børn.