Hvor Sognegåden, Gl. Viborgvej 17, 9230 Svenstrup
Hvornår 06/06/2018 7:00 pm
Tilføj til kalender 06/06/2018 19:00:00 Europe/Copenhagen Samtalekraft Åbning af Kulturkaravanen i Svenstrup Sognegåden, Gl. Viborgvej 17, 9230 Svenstrup
Hvad Samtalekraft
Om Åbning af Kulturkaravanen i Svenstrup

Aalborg Bibliotekerne har sat det gode liv i vores kommune under lup – får vi hver især det ud af hverdagen, som vi gerne vil?

Vi samarbejder med Svenstrup Samråd og andre lokale kræfter om at skabe en aften, hvor vi skal høre om måder livet kan leves på og også diskutere, hvad vi selv tænker, mener og oplever. Snakken vil helt naturligt også komme til at dreje sig om, hvad det vil være godt at tage fat på i Svenstrup for at gøre hverdagen endnu bedre.

Temaet for hele aftenen er samtalekraft, altså hvad der sker, når vi sammen taler og skaber en dialog om det gode liv, der hvor vi bor. Efter velkomsten vil der være et oplæg fra Morten og Mette fra Turtle Time, der har valgt en hel anden måde at leve på end et liv med parcelhus, have og fast job med mange rutiner. For hvad sker der, når vi vender op og ned på dagligdagen, hvad koster det, hvilke konsekvenser har det på godt og ondt?

Kulturkaravanen og Svenstrup Samråd vil være vært med kaffe og kage.

Efter oplægget vil journalist fra TV2 Nord Jenni Boelt styre en uformel samtale imellem deltagerne, der bliver guidet til forskellige emner og vinkler. Slutteligt vil der blive samlet op på alle inputs og tanker, så Svenstrup Samråd og Aalborg Kommune har dem med videre i deres arbejde.

Tilmelding til: Jenni Gulbæk fra Svenstrup Samråd kontakt@9230.dk inden 4.6. af hensyn til hvor mange stole og borde vi skal sætte op.