Warning: Undefined property: Wp_Custom_Register_Login_Loader::$shortcodes in /customers/2/7/b/kulturkaravane.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-custom-register-login/includes/class-wp-custom-register-login-loader.php on line 96 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/7/b/kulturkaravane.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-custom-register-login/includes/class-wp-custom-register-login-loader.php:96) in /customers/2/7/b/kulturkaravane.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 701 Kulturkaravanen i Svenstrup - Lyrikbingo - Kulturkaravane Nord 2020
Hvor Lyngbjerggårdskolen, Ridemandsmøllevej 52, 9230 Svenstrup
Hvornår 07/06/2018 6:00 pm
Tilføj til kalender 07/06/2018 18:00:00 Europe/Copenhagen Lyrikbingo Få bingo i poesi og vind fede kulturpræmier Lyngbjerggårdskolen, Ridemandsmøllevej 52, 9230 Svenstrup
Hvad Lyrikbingo
Om Få bingo i poesi og vind fede kulturpræmier

Tallene på bingopladerne er udskiftet med ord fra digte om hverdagsliv – vi afslører ikke hvilke her.

Til lyrikbingo skal du tænke over ordene på en helt ny måde. Det er både for dem, der ikke er vant til at læse digte, og vil prøve en sjov måde at gå på opdagelse i poesi, og for dem der elsker poesi, og gerne vil opdage ord på helt ny måde.

Vi skal have en hyggelig aften med spil og spænding og så håber vi også at de digte I hører sætter nogle tanker i gang om det hverdagsliv, vi alle lever her i Svenstrup og Godthåb.

I kan godt glæde jer til præmierne. Vi har fået billetter og andet godt fra fx Musikkens Hus, Palm Beach Festival i Frederikshavn, Skagen Festival, Nordsøen Oceanarium og Vesterhavsrock.

Foruden bingo leverer singer-songwriter, Lasse Vestergaard, dejlig musik der hylder hverdagen.

Vi har inviteret unge fra Højvangen Ungdomsklub og skolerne i området, så kom i god tid og få en god plads. Vi har sandwiches til de første 60 gæster.